Honnan tudom letölteni a Showder Klubot évadonként?
Figyelt kérdés
keresem, de csak olyat találtam, amik több részben vannak.. vagyis még a "részeket" is részekre bontják.. le tudom tölteni valahol egyszerre, egyben egy évadot?2011. aug. 1. 12:19
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
igen, beírtam, meg is találtam ezt, de olyat keresnék, ahol nem így van, hogy még az "epizódok" is részekbe vannak.. így egy örökkévalóság letölteni..
2011. aug. 6. 13:31
3/3 anonim válasza:
Hát ha kellenek akkor szépen egyesével leszeded őket. Csak részenként tudod leszedni, viszont ha egyben akarnál le szedni egy évadot, azzal sem lennél előrébb több gigát kéne szedned egyszerre, ami kb annyi idő mintha részenként szedegetnéd. Csak egy kis logika. Ismétlem: Ha kellenek akkor részenként szedd le, nem hosszú folyamat egy nap 24 órából ál, nem fog tartani örökké valóságig :P , vagy ha mégis akkor gyorsabb net ajánlott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!