Thrillerekre jellemző feszültséggel teli filmeket keresek, mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 13:15
1/11 anonim válasza:
Tudok ajánlani izgalmas thrillereket: A gyilkos bennünk, Sziklák szeme,A vonat,Catacombs,A szem,Alvilág szülötje, 100 láb,Titkok kulcsa,Amerikai história X (ez nem thriller de izgalmas)
3/11 anonim válasza:
A sejt(Cell)
Tökéletes trükk(Prestige)
Az igazság ára
5/11 anonim válasza:
viharsziget, a fekete kedilek, de könyvet többet tudnák
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Könyvet is ajánlhatsz nyugodtan! :)
2011. aug. 15. 08:36
7/11 anonim válasza:
Stephen King regények, és belőlük készült filmek. Hirtelen csak a Ragyogás, ami eszembe jut és tuti S.King, de nézz utána, mik vannak még. ;)
S.Kubrick féle 1980-as változatot ajánlom, Jack Nicholson eszméletlen alakitást nyujt. :)
Ne feledd... vörös rum ;) Súlyos :D ...
8/11 botond000 válasza:
1.A motel,Az árva( ezt ajánlom a legjobban a legjobb thriller amit valaha láttam nagyon tetszett),2.pokolba taszítva,3.rózsa vére,4.az ördögűző(a kezdet),5.a kör1-2 6.titkok kulcs,7.végsőállomás,8.Nemfogadott hívás,9.underworld 1-2,10. a rítus,sikoly (sok-sok része van)( ez a lista nem tükrözi hogy az első a legjobb az utolsó a legroszabb de legjobban az árvát nézd meg elöször légyszi és ird meg hogy milyen volt:)
9/11 A kérdező kommentje:
Az ajánlott filmek egy részét láttam, amit nem az letöltöttem és megnéztem. Mind tetszett!
Köszönöm mindenkinek!
Jöhetnek még!
2012. márc. 7. 22:39
10/11 anonim válasza:
Időpont 2011-07-30 13:41-te nem vagy tisztában akkor a thriller fogalmával.A gyilkos bennünk az horror,Az amerikai história x meg pláne nem thriller,hanem dráma.
Amúgy a kérdésre válaszolva:Én az Eden Laket ajánlom,az tényleg thriller.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!