Olyan animét keresek ami megragad?
Figyelt kérdés
sok animét néztem már és tetszett meg minden de túl gyorsan véget ért....ajánlatokat kérek titeket mi ragadott meg igazán2011. júl. 29. 23:27
1/6 anonim válasza:
full metal alcemist,vampire knight,inuyasha,naruto,bleach,hellsing,full metal penic,full metal penic fumofu
2/6 anonim válasza:
Előbb tisztázzuk, hogy mik voltak, amik eddig tetszettek. Műfajra, stílusra, milyenek? Hány éves vagy, milyen nemű? :D Mert azért így még nehéz belőni, mi az, amivel nem csak az idődet pazarolnád.
3/6 anonim válasza:
melyik a kedvenc műfajod ? szerelem,férengzés,...?
4/6 A kérdező kommentje:
bocs h nem reagáltam...bekakantott a gép egyébként mindent szeretek deathnote,fma,nana bármi ami jó.
2011. aug. 2. 00:28
5/6 anonim válasza:
akkor ő zenés: Nodame cantabile
horrorr: hellsing,bújj bújj szellem
szerelmes:shugo chara
ninjás:naruto
rohadt erős bleach(az eleje kicsit unalmas)
vegyes: crono cruse
egyszerű de jó : inuyasha,afro shamurai,
vicces:kertvárosi gettó
6/6 anonim válasza:
dantalian no shoka: most néztem meg és ez az eddigi legszebb anime amit valaha láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!