Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan animét keresek ami...

Olyan animét keresek ami megragad?

Figyelt kérdés
sok animét néztem már és tetszett meg minden de túl gyorsan véget ért....ajánlatokat kérek titeket mi ragadott meg igazán
2011. júl. 29. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
full metal alcemist,vampire knight,inuyasha,naruto,bleach,hellsing,full metal penic,full metal penic fumofu
2011. júl. 30. 02:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Előbb tisztázzuk, hogy mik voltak, amik eddig tetszettek. Műfajra, stílusra, milyenek? Hány éves vagy, milyen nemű? :D Mert azért így még nehéz belőni, mi az, amivel nem csak az idődet pazarolnád.
2011. júl. 30. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
melyik a kedvenc műfajod ? szerelem,férengzés,...?
2011. júl. 31. 02:06
 4/6 A kérdező kommentje:
bocs h nem reagáltam...bekakantott a gép egyébként mindent szeretek deathnote,fma,nana bármi ami jó.
2011. aug. 2. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

akkor ő zenés: Nodame cantabile

horrorr: hellsing,bújj bújj szellem

szerelmes:shugo chara

ninjás:naruto

rohadt erős bleach(az eleje kicsit unalmas)

vegyes: crono cruse

egyszerű de jó : inuyasha,afro shamurai,

vicces:kertvárosi gettó

2011. aug. 2. 03:00
 6/6 anonim ***** válasza:
dantalian no shoka: most néztem meg és ez az eddigi legszebb anime amit valaha láttam :D
2011. nov. 16. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!