Pár tisztázatlan kérdés. Segítesz?
Spoiler
Piton nem Harryt szerette, hanem az anyját. És mivel harrynak ugyanolyan színű a szeme mint az anyjának, ezért kérte a halálakor h nézzen a szemébe. Máskülönben az apjára hasonlít, akit piton utál, tekintve h elvette előle Lilyt.
Alapból halálfaló volt, de amikor megtudta h Voldemort megölte Lilyt, csalódott a nagyúrban, és akkor át állt a jó oldalra, azért maradt mégis Voldi mellett h kémkedjen róla dumbledornak. Draco nem rossz és nem is jó, csak egy gyerek, akinek az apja halálfaló, nem volt sok választása, ebbe nőtt fel, azért tett sok mindent, mert félt h Voldemort megöli őt és a családját ha nem teszi, na jó meg alapból egy kicsit rosszindulatú. De hát ilyen apa mellett, szegény.
Utolsóra nem tudom a választ, rég olvastam a könyvet, a filmet meg nem láttam, ajánlom az olvasást, mert állítólag aki úgy nézi a filmet, h nem olvasta a könyvet sok mindent nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!