Mátrix Forradalmak végén Neo miért adja át magát Smithnek?
Figyelt kérdés
Én tudom hogy az emberiség megmentésének érdekében, de most ezzel hogy pusztította el Smith-et?2009. ápr. 5. 13:18
1/3 anonim válasza:
Mert már gyenge.
Szernitem nem ő pusztította el, hanem az a gép, akivel beszélt...
2/3 anonim válasza:
A film több pontján is említették, hogy a Mátrixban egy program csak akkor létezhet, ha konkrét célja, feladata van. Ha nincs, a programot automatikusan törlik a rendszerből.
Smith egyetlen feladata a Kiválasztott megölése volt.
Neo erre a film végére jön rá, amikor látja, hogy képtelen leverni Smith-t. Hagyta, hogy Smith megölje, aki így feladata végeztével törlődött a Mátrixból.
Magyarul Neo feláldozta magát, hogy Smith törlődésével állja a gépekkel kötött alkut, Zion pedig megmenekült.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Erre választ is kaptam ezzel.
A válasz kielégített.
2009. szept. 3. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!