Mondana valaki 1 oldalt ahonnan normálisan letudok tölteni 1 filmet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez már rengetegszer volt kérdés,mindet meg is néztem,az összes linket kipróbáltam.A filmek alatt a letöltési linkekre ha rákattintok,legtöbbször nem tudja betölteni az oldalt,vagy valami hülye programot tölt,vagy csak pénzért lehet.Két filmet sikerült megtalálnom,megaupload-ról töltöttem le,de az is nagyon rossz minőségű.Most a Step up 1-et keresem,de sehonnan nem lehet.Csak én vagyok ilyen szerencsétlen.Légszi h valaki tudja a linkjét,vagy tud normális filmletöltős oldalt az írjon2011. júl. 24. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!