A Negyedik című filmnek lesz 2. része?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 20:56
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, elég gyengén teljesített pénzügyileg és a kritikusok se voltak oda érte. Pedig a sztorit lehetne folytatni. Nem rossz film.
2/11 anonim válasza:
Ha a könyvnek lesz, akkor lehet, hogy a filmnek is.
De ha üzletileg tényleg pocsékul járnak vele, akkor nem.
Ez lett az Eragorn sorsa is. Könyv formájában az egész történet kész, de a film pocsékul teljesített a kasszáknál (nem is csodálom), így a második részt törölték.
3/11 anonim válasza:
hát szerintem lesz a sztorija szerint igen kell lennie
4/11 anonim válasza:
a könyv végén van egy kis előzetes,szóval a következő az a 7-ről fog szólni
5/11 anonim válasza:
Már azt hiszem készül a második része.
6/11 anonim válasza:
Én nem tom, de nekem nagyon tetszett az első része és remélem, hogy tényleg lesz második :)
7/11 Qrt válasza:
Állítólag lesz A Hetedik fiú címmel Ben Barness főszereplésével.
8/11 anonim válasza:
Könyv van, úgyhogy szerintem lesz film is és a címe "A Hatok hatalma" lesz. :D
9/11 Nurnen válasza:
Reménykedjünk benne, hogy lesz második része, nekem az első nagyon tetszett, épp az imént néztem meg harmadjára... :)
Mellesleg utánanéztem a könyveknek:
Lorieni krónikák.
1.: A Negyedik (ki hitte volna)
2.: A Hatok Hatalma
3.: A Kilencedik Titka
Reménykedjünk!
10/11 anonim válasza:
144 millió dollárt hozott. Én reménykedek, hogy lesz folytatása, mert szerintem jó film lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!