Akik nézik az Ezel-t, szerintetek ki a tégla?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 17:49
3/18 A kérdező kommentje:
Cengizt mire alapozod? Amúgy én is rá gondolnék, csak neki "alibije" van. Mert mikor Kenan emberei faggatták, akkor ő nem mondott semmit, és Kaya akkor az arcába vágta, hogy már amúgy is tudják, és Ezel azt fogja hinni, hogy ő (Cengiz) árulta el.
Amúgy egyik szóba jöhető emberről sem gondolnám, azért vagyok kíváncsi, hogy esetleg másoknak mi jött le.
2011. júl. 22. 18:55
6/18 A kérdező kommentje:
Ali szerintem is kizárva.
2011. júl. 22. 19:43
7/18 anonim válasza:
De Ali az mert elolvastam az elözetest
9/18 anonim válasza:
zoé18
És mi van akkor ha én most ezt nem akartam megtudni? Most már mindek nézzem az Ezelt, ha már úgy is tudom, hogy mi fog benne történni? Rendes lett volna tőled, ha figyelmeztetsz, hogy olyat írsz, ami még NEM volt a TV-ben. Ezt általában úgy jelölik, hogy "spoiler". Légyszíves legközelebb használd.
10/18 anonim válasza:
ha nincs annyi eszed hogy a link tartalma amit előbb leírtam akkor :( de ha nem akartad tudni minek tetted fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!