Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek melyik a kedvenc szappan...

Kinek melyik a kedvenc szappanoperája?

Figyelt kérdés

Mexikói, argentin, vagy ilyen romantikus :)

Pl: Rosalinda; Tiltott szerelem; Paula és Paulina :))

2011. júl. 21. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A homok titkai
2011. júl. 21. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Paula és Paulina & Vad angyal volt a kedvenc :D

De én néztem mindent mikor azelőtt évekkel mentek :D Esmeralda, Rosalinda, Betolakodó, Kachora, Titkok és szerelmek (hogy szerettem tejóég :D) Sonadoras-Szerelmes álmodozók, Marimar :D most ezek jutottak hirtelen eszembe :D nagyon szerettem őket :D

2011. júl. 21. 20:35
 3/10 A kérdező kommentje:

ja, nagyon jók voltak :)

Alig vártam, hogy vége legyen a sulinak, leüljek a tv elé és nézzem :)))

2011. júl. 21. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem kedvenc szappanoperám közé tartozik A Silla királyság ékköve - ha lehet rá ezt a szót mondani, mivel igaz történetet mesél el, komolya mondanivalója van, történelmi dráma. Szóval nem ez a folyton szex, egymásnak esünk, satöbbi. A királyi ház titkai, meg A palota ékköve kicsit már más tészta, de azok is történelmi drámák.
2011. júl. 21. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a Pokoli Paradicsom volt a kedvencem. Sajnos csak egyszer ismételték és hülye időpontban. Brazil volt.

Meg még a Rosangelika, Barbarita meg a Csábító Napsugár. Ezek Venezuelaiak voltak és a boldogult Romantika csatornán mentek.

2011. júl. 22. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Gazdagok és Szépek
2011. júl. 22. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Acapulco öböl
2011. júl. 22. 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Barátok közt:)
2011. júl. 22. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Titkok és szerelmek, Rosalinda, Paula és Paulina, Klón.
2011. szept. 10. 20:56
 10/10 mus musculus ***** válasza:

Nekem több tucatnyihoz volt szerencsétlenségem nagyanyám jóvoltából, ebből mindössze a Rubi, az elbűvölő szörnyeteg, az Ezel és a La Pola ragadta meg a figyelmem. Az először említett leginkább csak azért, mert kisebb mértékben eltért a szokásos sablontól (egy negatívnak szánt szereplő állt a központban), de aztán kénytelen voltam ráeszmélni, hogy bizony nem egyke, létezik megannyi azonos sémájú, csak némileg ritkábban fordul elő, mint az abszolút átlag. A másik kettőről nem tudom, szappanoperának minősül-e egyáltalán, mindenesetre nagyot tetszettek, az Ezel főként a csavaros, izgalmas, fordulatos cselekmény és alapsztori miatt, a La Polát meg egyszerűen úgy gyönyörűnek láttam, ahogy van, pedig nem tartom magam valami csöpögéskedvelő típusnak. Eleve közel áll hozzám a korszak, van mit tanulmányozni az akkori társadalmon, hát még azon tagjain, akik olyan szinten kiemelkedő és nemes személyiségek, mint a főszereplő páros. A történet igaz mivoltáról nem is beszélve.

Merem remélni, a késésem nem ment a válaszom értékének rovására.:D

2012. ápr. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!