Honnan lehet letölteni a harry potter összes részét magyarul?
Figyelt kérdés
Tévében láttam az első hármat régebben, meg haveromnál a 4.et, és nagyon tetszett, most megakarom nézni így sorba mindet, de nekem sajnos nincs meg egy sem. Honnan lehetne letölteni magyarul? Cinemastore-on néztem, de a 90%uk fileserve-s link, amit nem szeretek.2011. júl. 20. 23:12
1/6 A kérdező kommentje:
olyat ne írjatok hogy torrenten meg ilyesmi, konkrét oldal kellene
2011. júl. 20. 23:12
2/6 anonim válasza:
Pedig csak torrentet tudok mondani, mert az a legjobb, torrenten elül meg sztm mindegyiken fent van. És nézd még meg Piratebay-en, oda regizni sem kell.
3/6 anonim válasza:
Nekem megvan,de én is torrenten szedtem le...
4/6 A kérdező kommentje:
Félreértitek! Arra akartam kilyukadni mint egy másik ilyen kérdésnél. Azt kérdezte a gyerek hogy melyik oldalról tudja az xy-t letölteni, erre írja valaki: "torrentről". Nekem jó a torrent is, de nevezzetek meg légyszives egy konkrét oldalt, amihez nemkell meghívó. Köszönöm :D
2011. júl. 22. 20:45
5/6 anonim válasza:
A halál ereklyéi 2. rész még biztosan mozis. Remélem így megfelel. A linkek ott vannak lejjebb.
Ja és 1. voltam.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/6 A kérdező kommentje:
fileserve-s, de végülis megfelel. köszi:D
2011. júl. 23. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!