Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter filmben értelmetl...

Harry Potter filmben értelmetlen jelenet? Baki?

Figyelt kérdés
Amikor Harry az erdőbe megy hogy megölesse magát Voldemorttal megtalálja a cikeszben a feltámadás kövét.Az eddig oké :D De a filmben kiveszi megnézi és eldobja...ennek ellenére mégis feltámad pedig nincs is nála...HOGY?!?:DD
2011. júl. 20. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 12:24 igazad van. Hasonlóan Lilly védelméhez, Harry önfeláldozása is védte a kastély védőit.

Nekem nagyon hiányzott a filmből Harry monológja. Megmagyarázott vele mindent, mielőtt Voldemort meghal. Ez a filmből kimaradt és ez tök gáz. (pedig alapból ezt az utolsót tartom a legjobbnak a filmek közül).

9:12-es voltam :)

2011. júl. 21. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az első vagyok, és éppen tegnapra olvastam ki úgy harmadszor a könyvet, és sehonnan sem esnek le és nem is kúsznak a földön. Az viszont tényleg gáz, ha nincs monológ a végén, így pl hogyan tudják meg a többiek, h Piton jó arc volt?

Na de majd megnézem, oszt szidom utána...

2011. júl. 21. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vettem ki,hogy azért nem hal meg,mivel ő a halálvessző jogos birtokosa,ezért a pálca nem fordult ellene,csak a benne lévő lélekdarabot öli meg.

A kőnek nincs köze hozzá.

2011. júl. 22. 01:30
 14/18 anonim ***** válasza:
ma 01:30 ehhez konkrétan a Halálvesszőnek sincs köze :) Ez csak Harry-ről és Voldemort-ről szól.
2011. júl. 22. 10:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Amin én kibuktam az az volt, hogy a filmben Harry eltöri a bodzapálcát. wtf?
2012. júl. 8. 21:18
 16/18 sanyika01995 ***** válasza:
A film és a könyv nem ugyan az!!! el kell olvasni a könyvet hogy mindent megérts!! akkor segítek: a feltámadás kövével TE magad tudsz halottakat vissza hívni a sírból (pontosabban a szellemüket). Voldemortnak kell megölni Harryt! A Halálvessző Harry tulajdona mert Dumbldeoret Darconak kellett volna megölnie. Dracot Harry fegyverezte le így az ő tulajdona. Voldemortot a pálca sosem tekintette urának mert ő Pitont ölte meg. de nem Pitoné a pálca hanem Dracoé. így Dracot kell megölni vagy legyőzni párbajban hogy a pálca Voldemorté legyen. De ezt már Harry megtette
2012. aug. 15. 07:13
 17/18 anonim ***** válasza:
2012. aug. 15. 16:52
 18/18 blabla13 válasza:
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nézd meg a filmet vagy olvasd el a könyvet! Akkor majd megérted. Annyira nem bonyolult!:DD
2015. máj. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!