Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek, amiből...

Egy filmet keresek, amiből csak részletet láttam - elég régen! (? )

Figyelt kérdés

Amit tudok róla : egy bentlakásos iskolában játszódik, ahol a lányok és a fiúk hálórésze ráccsal van elválasztva, a szereplők kb 10-12 éves gyerekek.

A főszereplő fiú vmi rosszat csinált, ezért addig az egész osztály/suli nem kap enni, míg meg nem bánja a bűneit valahány imával. Aznap éjszaka a fiúk - a büntetett fiú vezetésével - felmennek a lányok hálóhelyéhez, ott van egy ˝szerelme˝ a srácnak, akar neki mutatni egy trükköt a bicskájával, de az leesik az erkélyről, felveri az igazgatót, a lányok szaladnak vissza, csak a srác szerelme marad ott, és azt mondja: Csak egy csókot! ( ezt többször ), aztán fölér az igazgató, puskával a kezében, lő egyet, és pont a lányt találja el,aki a kitörött rácson és az erkélyen keresztül lezuhan a földre. ( na és itt kapcsolta el apám a tv-t ...) U.I. : Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam le !

2011. júl. 17. 01:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem Az angyal lesz.
2011. júl. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!