Filmletöltő programot honnan tudok vírus nélkül letölteni?
Figyelt kérdés
hallottam olyan filmletöltő programról, ami segítségével minden filmet, zenét (még a reklámokat is) le tudja tölteni2011. júl. 16. 22:38
1/5 anonim válasza:
Én többek közt a pirateisland oldalt használom. Keress rá google-ben. Asszem kell regisztrálni, és rengeteg film, zene meg játékok vannak fent.
A legtöbb letöltés részletekben lehetséges, vagyis több fájlban kell letölteni és a végén kicsomagolni.
Ehhez meg nem kell semmilyen letöltőprogram, ha a letöltés a célod.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ki fogom próbálni :D:D
2011. júl. 22. 21:37
3/5 anonim válasza:
Firefox alatt van pl. a Download helper nevű kis plugin, de tudom ajánlani az Orbit Downloadert is. Mind2 érzékeli a beágyazott médiafile-okat a weboldalakban, és minden probléma nélkül le tudja menteni őket.
4/5 anonim válasza:
Egy túrót érzékeli az orbit! Ott kell bemásolgatni a linket.
Ha például hellshare, data, rapid, megaupload, filesonic-ról töltesz le, akkor sz@rt se ér, egyébként se jó.
5/5 anonim válasza:
Túrót neked, nálam tökéletesen működik az Orbit a leírtak szerint, rá kell frissíteni a weboldalra, és máris gyönyörűen kiírja a médiafile-okat egy listában, no meg ott van a Grab-funkció is, ami minden média fölött megjelenik, ha rámész az egérrel, és szintén letölthető, akár videó, akár zene, flashbanner, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!