Harry Potter 7 2részében mi történik?
Megnéztem a filmet de nem értem, hogy Piton herry nek kije lenne ? vagy, hogy van ?
Hülye kérdés de nem vágom :D
köszönöm a válaszokat !
Így már világos :D
Köszi a választ !
Gyermekkorától szerette Lilyt,már a Roxfort előtt is ismerte.
De Lily James Pottert választotta,James és Piton ki nem állhatták egymást.Szerintem ennek a csalódásnak nem kevés szerepe volt abban,hogy Piton Halálfaló lett.
Közvetve ő okozta Lily halálát,és mikor rájött mekkora bajt okozott könyörgött a szerelme életéért,de a Sötét Nagyúr nem kegyelmezett a nőnek.
Piton nem bízott az Urában és megkereste Dumbledore-t,hogy rejtse el a nőt,cserébe vállalta a veszélyes kémkedést a Nagyura ellen.
Egész életében a bosszú éltette Voldemort ellen,aki erre nagyon is ráfázott.
Piton elment a végsőkig Harry védelmezésében (bár őt gyűlölte mert arra emlékeztette,hogy Lily nem őt választotta),akkor is amikor tudta,hogy nem fogja túlélni.
Utolsó kérése miközben haldoklott az volt,hogy Harry nézzen a szemébe,mert a szeme a Lilyé volt....
Hát nem igazán romantikus.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!