Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter 7 2részében mi...

Harry Potter 7 2részében mi történik?

Figyelt kérdés

Megnéztem a filmet de nem értem, hogy Piton herry nek kije lenne ? vagy, hogy van ?

Hülye kérdés de nem vágom :D

köszönöm a válaszokat !

2011. júl. 16. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Senkije. Az anyja gyerekkori barátja volt és egész életében bele volt zúgva Lillybe.
2011. júl. 16. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, hát azt a részt kicsit összecsapták. A könyv jócskán túltárgyalja a filmhez képest:)
2011. júl. 16. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Így már világos :D

Köszi a választ !

2011. júl. 16. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Héhé :D Mindenki annyira "elnagyolja" azt a részt. Piton nem csak "bele volt zúgva Lilly-be". A története gyönyörű,érdemes elolvasni a könyvet.
2011. júl. 17. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is:) Mindig is tudtam, hogy Piton a mi hősünkxD Mik ki nem derülnek az utolsó rész végére... Piton a Roxfort Edwardja, aki elvesztette az ő Belláját:D
2011. júl. 17. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyermekkorától szerette Lilyt,már a Roxfort előtt is ismerte.

De Lily James Pottert választotta,James és Piton ki nem állhatták egymást.Szerintem ennek a csalódásnak nem kevés szerepe volt abban,hogy Piton Halálfaló lett.

Közvetve ő okozta Lily halálát,és mikor rájött mekkora bajt okozott könyörgött a szerelme életéért,de a Sötét Nagyúr nem kegyelmezett a nőnek.

Piton nem bízott az Urában és megkereste Dumbledore-t,hogy rejtse el a nőt,cserébe vállalta a veszélyes kémkedést a Nagyura ellen.

Egész életében a bosszú éltette Voldemort ellen,aki erre nagyon is ráfázott.

Piton elment a végsőkig Harry védelmezésében (bár őt gyűlölte mert arra emlékeztette,hogy Lily nem őt választotta),akkor is amikor tudta,hogy nem fogja túlélni.

Utolsó kérése miközben haldoklott az volt,hogy Harry nézzen a szemébe,mert a szeme a Lilyé volt....

Hát nem igazán romantikus.....

2011. júl. 18. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!