Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem filmesítik meg a...

Miért nem filmesítik meg a Heri Kóklert?

Figyelt kérdés
Hiszen egy magyar könyv és lehetne végre egy jó magyar film, vagy rajzfilmben is lehetne.
2011. júl. 15. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szólj az Asylum-nak.
2011. júl. 15. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerinted nem jó ötlet?
2011. júl. 15. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó magyar film már évtizedek óta nem készült, pontosabban talán egy kezemen meg tudnám számolni a tényleg jókat, amik az elmúlt 20 évben készültek...

A magyar filmgyártás gyakorlatilag szétesett, így egy ilyen jellegű filmre soha nem adna pénzt senki, no meg nincs is megfelelő ember sem megírni, sem megrendezni, stb.

Meg nálunk a paródiának egyáltalán nincs is hagyománya, szóval gyaníthatóan csak elrontanák a filmet a könyvhöz képest.

2011. júl. 15. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, ezért írtam, hogy lehetne animációs film is mert azért van néhány magyar rajzfilm (pld.:mr. bean, Egon & Dönci). Olcsóbb is lenne, kevésbé lehetne elrontani és talán jobb is lenne.
2011. júl. 15. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:

A Mr. Bean ugyan itthon készült (a Varga Stúdióban), de nem magyar megrendelésre.

Az Egon és Dönci technikailag elég jó, de képtelen voltam végignézni, annyira nem tetszett, mint film.

Szóval technikailag valóban lehetne csinálni CGI-filmet a HK-ból, de szerintem a Kis Vuk óta már az ilyen ötletekkel is óvatosabban kell bánni...

Meg hát akkor is megmaradnak a költségvetési problémák... egy CGI-film sem lenne kevesebb, mint egy élőszereplős, ugyanakkor nincs olyan hazai stúdió, ami kifejezetten ilyesmivel foglalkozik (mint pl. a Pixar). Meg persze elegendő tapasztalat, és rutinos szakembergárda sincs, hiszen egészestés CGI-filmekből eddig készült mennyi is?... 2-3?

2011. júl. 15. 23:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem sokat tudok erről a CGI-ről, de még mindig ott van a "nem CGI" megoldás. Mondjuk az eredeti Vuk szerintem jól sikerült, aztán az Egon és Dönci is jó volt 3D animációval.
2011. júl. 16. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én simán el tudnám képzelni,hogy a könyvborítóhoz hasonló grafikával CGI-jal vagy 3D-ben megcsinálják,csak hát a szinkronhangokat is meg kell fizetni,pláne ha felkapottabb színészekről van szó.Megannyi felnőtteknek szóló animációs film készült már,itt Magyarországon is.Simán lehetne ezt is feldolgozni ilyen formában.Még moziban is megnézném.
2016. febr. 29. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!