Milyen filmet nézzek ma este? 15/L
A segítségetek kéne, nagyon sok féle filmet szeretek, most valami elgondolkodtatóhoz lenne kedvem, vígjátékot vagy horrort most nem szeretnék nézni és akciót se. Felsorolom néhány kedvencemet, hogy könnyebb legyen filmet ajánlanotok:
Viharsziget, Pillangó-hatás, Doctor Parnassus és a képzelet birodalma, Mr. Nobody, Rekviem egy álomért, Keith, Szerelmünk lapjai, Csillagpor, Sweeney Todd, Casanova, Angyalok és démonok...
Letters to God
Evelyn (2002)
Changeling (2008)
The Blind Side (2009)
Joshua (2007)
Wow...
Nem hittem volna hogy valaki mas rajtam kivul kedvenc filmjenek mondja a Mr.Nobodyt!!! Ja meg ott a kedvnc filmjeid kozt sokat nagyon birok. Mivel hasonlo az izlesunk szerintem ezek tetszenenek:
Sunshine
10 dolog amit utalok benned(a film nem a sorozat)
Holdhercegno
Grimm(a film)
The wall(a film)
animeket birod?
Keith,Szerelmünk lapjai,Pillangó-hatás az én kedvenceim is.
Ma néztem anyukámmal a Séta a múltbant(walk to remember)
tudni kell anyuról,hogy egyik filmen se szokott sírni(még a Titanicon sem!!)Sőt,nem is szereti az ilyen típusú filmeket(ő inkább a fűrészért,és a predátorért stb rajong)
Ahhoz képest,a 60. percnél elkezdtünk bőgni,mint egy kisbaba,a film után is 10 percig magunk elé meredtünk,majd megszólalt:
_Na,ez tényleg nagyon szép film.
A felsoroltak közül a pillangóhatást mondanám (az az egyik kedvenc filmem :D)
A listán kívül pedig a Forrás című filmet. Darren Aronofsky rendezte ezt a filmet is (a rekviemet is) és én még nem láttan ennél jobb filmet (igaz elég nehéz elsőre megérteni).
tegnap 22:04
Érdekes, amiket írtál, azok közül már mindet láttam és szeretem is. Tényleg hasonló az ízlésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!