Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sámán király infók? 2. évad....

Sámán király infók? 2. évad. Kérem, aki tud valamit, segítsen!

Figyelt kérdés

Üdv!

Olvasgattam már, de úgy hallottam nem lesz Magyarországon Sámán Király 2.évad. Esetleg angolul? Előre is köszi! Fontos lenne nekem :$

2011. júl. 14. 01:16
 1/4 anonim válasza:
Én eddig még nem hallotam 2.évadról.....de az nagyon jó lenne ha lenne :)
2011. júl. 14. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Shanam King már egy évek óta lezárt projekt japánban.

64 részes TV és 6 részes Special létezik belőle, nincs második évad és valszeg nem is lesz.

Ha be akarod fejezni a történetet, akkor elő az angol szótárat (ha kell) és irány [link]

2011. júl. 14. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, több mint biztos hogy nem lesz. Köszi a linket, mindeképp megnézem. Az a baj hogy ez volt szinte az egyetlen "rajzfilm" amit néztem volna :( Nekem nagyon bejött, kár érte... :S

KÖszi, és további szép napot! :)

2011. júl. 14. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Van 2. évad.Japánban már mindjárt vége,vagy talán már vége is volt tavaly májusban.Mellesleg az openinget meg az endinget a 2. szériának a youtube-on is megtalálod.Angol és magyar részeket még keresek.
2011. dec. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!