Ez melyik film? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Elég régen láttam, szóval nem emlékszem sokra. Horror film, és valahogy úgy kezdődik, hogy egy csoport tinédzser elmegy valami házba ( nem tudom miért, úgy rémlik, hogy nyaralnak... vagy valakinek az öröksége, tényleg nem tudom) És az egyik lány lemarad, és lát egy kislányt, azt hiszem, szőke, fehér ruhában, fehér labdával. Mindenáron játszani hívja a csajt. Aztán egyszer csak eltűnik. Sokszor megjelenik, mindig játszani akar, ilyen szelllem. Aztán sorban meghalnak, ha már valahonnan gurul a kislány fehér labdája, akkor tudják, hogy valaki meg fog halni. Van benne valami pap is, aki a végén ellátogat a túlélő szerelmespárhoz, és a pasit megöli a keresztnyakláncából kihúzott tőrrel. Az a vége, hogy a barátnője a dulakodásra oda megy, és látja a holttestet a pappal, és sikít, amaz meg vigyorog. Bocsi, hogy ilyen keszekusza, de ennyire emlékszem :D Köszi előre is.2011. júl. 13. 22:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!