Ennek a filmnek melyik az első része? (lent több infó)
Figyelt kérdés
ennek a filmnek melyik az első része és tudnátok linket küldeni is róla,nem találom sehol mert a másik karantént mutatja mindenhol(amelyikben a riporter csaj van)azt mutatja de nekem nem ez kell :D
2011. júl. 13. 20:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem jó az amit találtál első részként. Ugyan úgy amerikai és "horror" mind a két film. Az egy másik dolog, hogy nem függ össze az első résznek és a folytatásnak a története (ezt láthattunk A szem esetében is). Viszont az amerikai első rész a spanyol [REC]-nek a feldolgozása, ami azért fényévekkel jobban sikerült mint az utánzat :)
2/2 A kérdező kommentje:
ja akkor köszi :D csak mert azt hittem hogy egy másik, az első része mert valahol olvastam hogy az első része a reptéren játszódik :D
2011. júl. 14. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!