Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szerepel feltűnően...

Miért szerepel feltűnően sokszor Barbara Streisand a South Parkban, mert az oké, hogy sok "celebet" kiparodizálnak, de Barbara túl sok részben szerepel, ez csak nekem tűnt fel?

Figyelt kérdés

Emlékeztem, hogy az első évadban is megjelent robotszörnyként, majd az újabbak között is, majd miután újra néztem mind a 15 évadot több alkalommal is megjelent, például a halloweenes részben is, "képkeretként"

Nem ismerem annyira az amerikai celebeket , ezért pár poént sajnos nem is értek, mert ugye ehhez amerikainak kéne születni, de ez egyre jobban foglalkoztat.

2011. júl. 13. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ezt mi honnan tudjuk? Ezt Trey Parkertől és Matt Stonetól kéne megkérdezni. Egyébként nem vagy egyedül, nekem is feltűnt már a dolog, de pl. Elton Johnt is sokszor kiparodizálták, ennyi erővel ennek a miértjén is lehetne agyalni.
2011. júl. 16. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:
oké, de ott van még a 'dákkszósz' féle barbara stresand című kimeríthetetlen mennyiségben, korlátlan változatban fellelhető dala, valami nagyon nincs rendben ezzel a némberrel :)
2011. júl. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!