Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tűnik egy kicsit befejezet...

Nem tűnik egy kicsit befejezetlennek a NANA című anime?

Figyelt kérdés

bennem annyi kérdést felvett..

nem tudjátok ezekre a választ:

Ren és Nana végül összeházasodtak?

Hacsi és Takumi összeházasodtak? Elváltak?

Mi lett Nobu és Hacsival??

Feloszlott a Blast?? Vagy híresek lettek??

olyan szomorú volt Nana végig, meg hiányolta Hacsit a monológokban, hogy tuti nem tartják rendesen a kapcsolatot, csak akkor a tüzijátékkor...

vélemény??

annyira ez foglalkoztat :) másra sem tudok gondolni csak h milyen vége lett... most néztem meg és függő lettem :)))

2011. júl. 11. 23:32
 1/7 anonim válasza:
a mangában folytatódik a sztori...
2011. júl. 11. 23:40
 2/7 A kérdező kommentje:

tényleg???

hűűű...:) és azt valahonnan egyszerűen és magyarul le lehet tölteni?? :)

2011. júl. 12. 00:02
 3/7 anonim válasza:
passz..szerintem biztos , keresgélj ;)
2011. júl. 12. 00:30
 4/7 A kérdező kommentje:
okééé :))
2011. júl. 12. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:

énis neztem meseben animeben,filmben is megneztem par reszt youtuben:)

amugy animaxon szoktad nezni? én mar 2eve nyaron neztem,de van h most is visszanezem animaxxon,mert ismetlik. azthiszem 22:40kor:)

olyan jo ,millioszor is megtudnam nezni:D tisztara bele szoktam magam elni hachi szerepebe:D én amugy hachi-nobura szavazok:P te kire?

ma is fogom nezni:))

jaj és olyan hajat szeretnek ,mint a filmbeli hachinak..augusztusban valtok:P

16l

2011. júl. 13. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:

nem is tudtam, hogy megy az Animaxon :)) nah majd megnézem :)

amúgy letöltöttem és úgy néztem :)) jobban szeretem, ha egyszerre látom az egészet és nem kell várnom meg nincs reklám :DDD

amúgy én is szurkolok Nobuéknak :) ha lesz folytatás animében, akkor remélem összejönnek :))

a filmet is most szedtem le, belenéztem és úgy tűnik, hogy az az anime, csak élő emberekkel :))

2011. júl. 13. 21:55
 7/7 anonim válasza:
Az tényleg jó, h a mangában folytatódik, csak az a nagy szívás, h ott sem befejezett :S vagyis számomra, én annka sem értem a végét...Am itt a amanga! www.anymanga.com/nana
2011. nov. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!