Nem tűnik egy kicsit befejezetlennek a NANA című anime?
bennem annyi kérdést felvett..
nem tudjátok ezekre a választ:
Ren és Nana végül összeházasodtak?
Hacsi és Takumi összeházasodtak? Elváltak?
Mi lett Nobu és Hacsival??
Feloszlott a Blast?? Vagy híresek lettek??
olyan szomorú volt Nana végig, meg hiányolta Hacsit a monológokban, hogy tuti nem tartják rendesen a kapcsolatot, csak akkor a tüzijátékkor...
vélemény??
annyira ez foglalkoztat :) másra sem tudok gondolni csak h milyen vége lett... most néztem meg és függő lettem :)))
tényleg???
hűűű...:) és azt valahonnan egyszerűen és magyarul le lehet tölteni?? :)
énis neztem meseben animeben,filmben is megneztem par reszt youtuben:)
amugy animaxon szoktad nezni? én mar 2eve nyaron neztem,de van h most is visszanezem animaxxon,mert ismetlik. azthiszem 22:40kor:)
olyan jo ,millioszor is megtudnam nezni:D tisztara bele szoktam magam elni hachi szerepebe:D én amugy hachi-nobura szavazok:P te kire?
ma is fogom nezni:))
jaj és olyan hajat szeretnek ,mint a filmbeli hachinak..augusztusban valtok:P
16l
nem is tudtam, hogy megy az Animaxon :)) nah majd megnézem :)
amúgy letöltöttem és úgy néztem :)) jobban szeretem, ha egyszerre látom az egészet és nem kell várnom meg nincs reklám :DDD
amúgy én is szurkolok Nobuéknak :) ha lesz folytatás animében, akkor remélem összejönnek :))
a filmet is most szedtem le, belenéztem és úgy tűnik, hogy az az anime, csak élő emberekkel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!