Szeretitek az interjú a vámpírralt?
Hát nem rossz, bár a twilight rajongóknak biztos csalódást okoz, hogy a vámpírok nem csillognak és vért is szívnak rendesen. xD
Nekem a szereposztás nagyon nem jött be, egyedül talán Lestat karakterét találták el.
De a könyv jobban tetszett, az biztos, sokkal kifejlettebb a sztori, sokminden kimaradt szerintem.
A könyvet nem olvastam, de a film tetszett, sztem Tom Cruise egyik legjobb alakítása.
Tetszik a vámpír, mint tragikus, szenvedő, egykori emberségének morzsáit összeszedegetni próbáló figura.
És persze a 11 éves Kirsten Dunst is remek :)
A KEDVENCEM! Nekem nagyon bejön. Már több éve megvan DVD-n. Elektronikus könyvben gépen... Louis a kedvenc és a hozzáállása. A film kerete nagyon tetszik. Régebben onnan nem tetszett ahol megölik Lestatot...de a végén van értelme :) Nagyon nagyon tetszik...bár én szeretem az ilyen "elvont értelmű" - elgondolkodtató filmeket, amihez mögé kell látni. A könyv és a film persze eltér egymástól...
Ha szereted a vámpírokat, és nem feltétlenül a felkapottabbakat, akkor ajánlom ezt is és a Kárhozottak királynőjét, bár ez sokkal sokkal jobb - szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!