Melyik film okozott nálad olyat, hogy utána x percig csak ültél, gondolkoztál? (katarzist:D)
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 22:16
21/26 anonim válasza:
Halálsoron, 7élet, Egy csodálatos elme stb...
22/26 anonim válasza:
Elrabolva (2008).
Emlékszem, hogy amikor néztem éppen készültem a német nyelvvizsgámra, olvastam a szótár füzetemet, de amikor ahhoz a részhez értek, amikor a főszereplő lánya észreveszi a rablókat a lakásban és az apja pedig közli vele, hogy el fogják rabolni, na annál a jelentnél én kővé dermedtem, félre is tettem a füzetet és a film végig nem is tudtam mást csinálni, csak drukkolni a csajszinak meg az apjának. Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta volna. :)
25/26 anonim válasza:
Viharsziget,Bakkerman(gondolkodtam,hogy a magyar kormány egy ilyen mocsadékra hogyan adhat pénzt)
26/26 anonim válasza:
Hét élet,egy csodálatos elme,amerikai szépség,rekviem egy álomért,a fiúk nem sírnak,sárkölyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!