Brutalitást érzékletesen bemutató háborús filmek?
Kicsit zavarnak a sok háborús filmben a könnyed mezei csaták. Durvább erőszakot és megjelenített szenvedést inkább öncélú horrorokban találni. Van olyan habárús film (lehetőleg középkorban játszódó) ami élethűen érzékelteti egy csata borzalmait?
becstelen brigantyk egy öncélú szar, semmi értelme. Ryan már egész hatásos csupán az a baj vele hogy röhej az egész és még manipulatív is. Egy egész hatásos filmet láttam egyzser Fekete Halál címmel csak az meg nem volt háborús.
Hús és vér
Alatriste Kapitány
Rettenthetetlen
Apocalipto
Róma sorozat is jó
Én is a The Pacific-et akartam ajánlani.
Meg Spartacus-t, bár az gladiátorharcokról szól, de nem félnek kiírni fontosabb szereplőket, és látványosan megölni.
Vagy bármelyik HBO-s sorozatot, ott nem szaroznak, kiírnak mindenkit akit kell, és mindent megmutatnak.
Filmeket nem igazán tudok mondani, mert az összes amcsi készítésű szar ugyanarról szól.
Game of Thrones is jóféle középkorban játszódó, bár az első évadban nem volt harc, de majd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!