Milyen jó sorozatokat tudtok ajánlani?
Walking Dead horror? Semmi ijesztő nem volt benne, de amúgy must see kategória.
Amit a leginkább ajánlanék: Sons of Anarchy.
Eddig 1 embert láttam szarozni, az is csak azért, mert elkezdte nézni és vizsgaidőszakban is tanulás helyett nem bírta abbahagyni a nézését.
Aztán bármelyik HBO/Starz/egyéb kábeles sorozat, pl.: Game of Thrones, True Blood, Spartacus (ez is nagy kedvenc), Entourage, The Pacific, Eastbound & Down, Bored to Deathstb.
Most pár itthon is ismertebb sorozat:
How I Met Your Mother, első pár évadja hatalmas, utolsó pár évadja siralmas, de megéri nézni, Family Guy, Castle, House, Friends, My Name Is Earl, Scrubs, Prison Break, Lost (HIMYM-hez hasonlóan utolsó évadjai siralmasak), stb.
Még amiket kihagytam: Dexter, Harper's Island, Legend of the Seeker, és a legjobb: Firefly
Leírom még1x, mert tényleg hatalmas: Firefly
Még vígjáték sorozatok: Community (LÁW), Modern Family, stb.
+Breaking Bad-et kihagytam.
Bármelyik sajátgyártású AMC sorozatot is nyugodtan elkezdheted (Walking Dead, Breaking Bad is sajátgyártású).
A legtöbb sorozatnak iszonyatosan szar a szinkronja, soknak meg egyáltalán nincs is szinkronja.
HBO jó szinkronokat csinál, de az eredetit az sem közelíti meg.
És még a Firefly-t leírnám mégegyszer, meg a Misfits-et, Sopranost, Boardwalk Empire.
Írtam sok sorozatot, egyikre sem lehet azt mondani, hogy szar, nézz utánuk.
Amúgy sok sorozat nem indul be rögtön, pl. Spartacus az 5. rész után kezd zúzni, Entourage első évad utolsó része volt ami megfogott, és utána csak jobb lett, Modern Family 1. évadját nem szerettem, 2. évad nagyon bejött, stb.
Szóval ha valamit elkezdesz nézni, és tetszik is meg nem is, akkor azért maradj még pár részre. Ha egyáltalán nem tetszik akkor hanyagold.
Ja és még kifelejtettem a The Wire-t, és akkor már a Firefly-t is leírom mégegyszer. Justified-ot nem tudom írtam-e már, meg Supernatural, The Shield, Rescue Me, és Firefly, Californication, 24, 30 Rock, Mad Men
Jézusom mekkora sorozatfüggő vagyok, most írás közben esett le
Ezel- de nem tipikus sorozat csak az RTL klub a sok kivágásokkal elakarja érni, hogy valami szar szappanopera feelingje legyen
NCIS
CSI:Miami
Doktor House
Castle
Mentalista
Két pasi meg egy kicsi
Jelenleg ezek a kedvenceim!
63%-od
a fireflyt 5ször írtad :D
a breaking bad-et szerintem mindenképp pótold, a legjobb dráma amit eddig láttam.
Itthon még nem annyira ismert a Teen Wolf- Farkasbőrben.Még csak az 1. évadot szinkronizálták le ,a 2.-at nyáron fogják és a 3. évadot pedig most forgatják.!
De még ezeket sem hagyd ki:
- Teen Wolf
- Lost-Eltűntek
- How I Met Your Mother
- Vampire Diares
- According to Jim
- The Walking Dead
- Grimm
- Arrow
- Hannibal
- Odaát
- Terra Nova
- Revolution
- The River
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!