Láttátok a Temetőkapu című filmet?
Figyelt kérdés
Ti milyen műfajba sorolnátok?
Én: vígjáték
Véleményetek?
Nekem:
Felháborítóan igénytelen,primitív,és élvezhetetlen,szánalmas színészekkel,idegesítő párbeszédekkel,és karakterekkel,nevetséges vérengzésekkel,és röhögőgörcsöt okozó szörnnyel jelen lévő -"film"-!
2011. júl. 8. 11:00
1/1 anonim válasza:
Csak Frog elemzését láttam róla, vagyis részleteket. De nem vígjáték, mert nem annak akarták inkább horrornak csak kis költségvetésű idióta szánalmas szutyok lett belőle amin max. nevetni tud az ember annyira szánalmas, de ezért nem vígjáték. Szóval nem láttam, de horror műfajba sorolnám, mert amit láttam belőle szerintem elég nagy mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!