Látott valaki mostanság egy igazán jó horrorfilmet?
Én imádom a horrort szóval itt van egy pár:
-Blody Mary
-Piranha
-Anakonda
-Cápa vs óriáspolip
-Kígyók szigete
emberi 100lábú:D
megérzés
a kísérlet
stay alive
fekete hattyú
A 3. válaszoló biztos szívrohamot kapna egy AVP2-n :D
Ezek folyton mennek a FILM+-on 16-os karikával.
Igazából mostanság semmi jó horror filmet nem csináltak.
Ami engem zavar is.Én a régieken próbálok meg bekakilni,de nem megy.Azért itt van pár film:
Holtak hajnala,Kaptár1(a többi az egy kalap sz@r(talán még a 3 az ami majdnem jól sikerült),Köd,Fűrész,Kukorica mező gyermekei,Alien1,2,3,4 stb...,Paranormal activity1(a kettőn végig röhögtem magam)Sziklák szeme 1-2,Hirtelen csak ezek jutottak az eszembe.
Ja ja a stay alive is nagyon ott van.
A játékot elvileg meg is akarták csinálni csak már az elején leálltak vele,mert nem engedték,hogy piacra dobják majd.Kár pedig én játszottam volna vele :D
Jaj van még 1
Na ez az amit érdemes megnézni.
Mondjuk a vége kicsit erőltettet,de azért ez jó,mert van alapja.Szóval nem csak a semmiből kezdenek el rohangálni a zombik.
koszi majd nezegetem.
teljesen igazatok van nem tudnak ma jo horrort csinalni.
kedvenceim : gothika,kisertetjaras connecticutban,amytiville horror)bar a vege egy cseppet szar) csak ajanlani tudom mindenkinek... :)
Árnykép
1408
Sziklák vére
Insidious
Az ördög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!