Melyik a legdurvább horror, amit láttál? úgy értem, hogy ami szerinted túltesz mindened.
szal ami esetleg túltesz a halál 1000 arcán és nem ajánlanád senkinek a megtekintését.
remélem értitek mire gondolok.
és most ne ilyen horrorfilmeket soroljatok,hogy "ez ütős,"meg ilyenek.hanem arra gondolok,ami azért sokkolna egy gyengébb idegzetűt.
A Silent Hill horror? Nem tudtam... hangulatra jó, de horrorfaktorban elég gyenge.
Nekem a Hullajó volt eddig a top.
Amúgy nem csípem a horrort túlzottan, én nem gerjedek ilyesmire...
Ha a Peter Jackson féle Hullajóra gondolsz, akkor azt végigröhögtem, kb mint az óriáspókok... A műfaja is horror és vígjáték.
Nem vagyunk egyformák, ezek szerint Téged a vér borzaszt el, engem ez nem hat meg annyira.
Nem borzaszt el a vér, csak addig az volt a leghorrorabb horror, amit láttam :)
Igen, valóban elég fárasztó film, és én is végigröhögtem, de azért horrornak sem utolsó.
Ha félős horrorra gondolsz, olyan filmet még nem láttam, pontosabban egyiken sem "féltem".
hullajó az tényleg hullajó film,tényleg még akkor is röhögtem,amikor a végén mészároltak a zombik,de azért véres.
a silent hill pedig thriller.
Tudok egy párat ami túltesz a halál 1000 arcán xd:
Begotten
Taxidermia
Visitor-Q
Cannibal Holocaust
Nekromantik 1-2
Ebola Syndrome
Philosophy of a Knife
Grotesque
Salo,120 days in Sodom
Subconscious Cruelty
Psycho: The Snuff Reels
/ Niku Daruma
/ Tumbling Doll of Flesh
Vomit Gore Trilogy
Srpski film
Slow Torture Puke Chamber
Guinea Pig
Necromentia
August Underground Trilogy
A l'interieur
Na ezek azok az igazi filmek amiket nem ajánlok, 13-14 éveseknek.Főleg a vomit gore trilogy.Ahhoz bendő kell h valaki végignézze
köszi!pont ilyenekre gondoltam!a cannibal holocaustról pedig hallottam sokat,de nem néztem meg idáig,mivel 1980-as a film,tehát gondoltam,hogy elég gagyi lehet,de ha szerinted túltesz a halál 1000 arcán,akkor azt érdemes megnézni :)
egyébként hozzátenném,hogy ha egy horrorfilm véres,az számomra még csöppet sem ijesztő,csak akkor ha valami parás történet is párosul hozzá.úgy az ütős ! :)
a melancholie der engelhez nincs valakinek felirata? azért ide írok mert a google is gyakorikérdéses találatokat hoz be...
én amúgy a legdurvább amit láttam az a niku daruma! de még sok brutális meg beteg film van és kb mindet felsorolták itt előttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!