Vannak olyan sorozatok/filmek amik hasonlóak, mint a Skins, Misfits?
lehetőleg brit legyen, ne amerikai (de ha csak amerikait ismersz ami szerinted jó jöhet az is)
és úgy értem hogy hasonló, hogy nem feltétlen elítélő a könnyű drogok használatát illetően, nyíltan és poénosan beszél a szexről, egyszerű fiatalokról szól poénos szitukban...
nos ilyet én is szívesen néznék...
Misfits mekkora jó már... :)
jaja
lesz 3. évadja is, csak Nathan nélkül :(
megválaszolnám a saját kérdésem, közbe egyet találtam. :D
szal aki azért nézte meg a kérdést mert őt is érdekli de nem tud ilyet annak írom:
Cherrybomb c. film
a Misfits-es Nathan játszik benne meg a vörös hajú gyerek a Harry Potterből
első vagyok :D
Igen Nathan nélkül elég furcsa lesz... nem is tudom elképzelni...
A filmről pedig mintha már hallottam volna,lehet,hogy megnézem, köszi kérdező :D
Skins / Misfits? Legjobb sorozatok, nem igazán van párjuk, bár én már a Skins-t annyira nem kedvelem, a Misfits nem fog csalódást okozni! Szerintem nincs ezekhez hasonló sorozat, annyira ellettek találva, az angolok nagyon értenek az ilyenhez úgy látszik.
Valóban kár, hogy a következő évadban Nathan már nem lesz benne, de az író(k) és rendező(k) azt mondták a következő évad nagyon ütős lesz, mert Nathan helyére egy új karakter fog kerülni. : D
újfent megválaszolom a saját kérdésem: Tormented c. film
angol horrorvígjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!