Észrevettétek hogy a Gyűrűk Ura filmekben egy fekete bőrű ember se szerepel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 20:55
1/11 anonim válasza:
És észrevetted hogy az Üvegtigrisben sem? Hát hogy lehet ez?
2/11 A kérdező kommentje:
jól van na azért még nem kell leoltani. csak feltünt h nincsenek benne fekák .D
2011. júl. 2. 22:36
3/11 A kérdező kommentje:
különben is az egy magyar film :)
2011. júl. 2. 22:39
4/11 anonim válasza:
Nem oltottalak, csak szarkasztikus voltam. Arra próbáltam utalni hogy kismillió film van amiben nincsenek fekák.
5/11 anonim válasza:
Új-Zélandon nem túl gyakoriak a fekák.
Viszont szinte az összes Uruk Hai Maori volt,sőt a Szauront játszó színész is.Bár ő volt vagy 5 szereplő,csak mindig más kosztümben.
6/11 anonim válasza:
A könyvekben sincs fekete szereplő :) Feltételezem Jackson ezért nem szerepeltetett ilyen embereket :)
7/11 anonim válasza:
A könyvben sem, Tolkien azért nem ma élt, és akkoriban még nem sokan voltak a feketék egyenjogúsága mellett. Lehet, hogy ő volt a legnagyobb rasszista állat, csak ezt inkább elhallgatják manapság.
Mellesleg nem csak feketék nincsenek benne, elég sok rassz kmaradt, nem?
8/11 anonim válasza:
Némelyek a nőket keveslik a könyvekben...
9/11 anonim válasza:
mert évezredekkel ezelőtt még nem éltek más rasszok európában
10/11 Mizotya válasza:
Ha belegondolsz ez ésszerű, hiszen középfölde éghajlata alapján em is kell, hogy legyen ott fekete ember. És utazni sem volt könnyű (ők is mennyi ideig mennek :D). Max az ismeretlen vidékeken (Harad déli része) élhetnek vagy még délebbre. De nem tudok olyan Tolkien írást ami ezzel foglalkozna. (Ha valaki tud írja le nekem, köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!