Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » InuYasha kérdés: Sesshoumaru...

InuYasha kérdés: Sesshoumaru miért viszi magával midenhova Rint?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, h Sesshoumaru miért viszi magával mindenhova Rint, és miért vette a védelme alá. Miért ragaszkodik hozzá annyira? Rajongók segítsetek!!!

Előre is köszönöm a válaszokat, ami hasznosnak bizonyul annak garantált a zöld mancs!!! :D

2011. júl. 1. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

szerintem benne is vannak még emberi érzések, csak szereti titkolni őket :)

nem lehet mindig mindent egy kobolddal megosztani, főleg ha szeretetre nem képes, csak félelemből származó feltétlen szolgálatra... ^_^

2011. júl. 1. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert megszerette
2011. júl. 1. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is megszerette és kötődik hozzá :)

Amikor valami nagy veszély van akkor persze azért nincs ott pont a Rin, mert Sesshoumaru azzal védelmezi, hogy távol tartja a veszélytől. Szal szerintem amolyan apa-lánya kötelék alakult ki közöttük, hisz eléggé magányosak voltak mindketten azelőtt, és szükségük volt a másikra.

2011. júl. 2. 00:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenki kapja a zöld pacsit! :D Azt hittem valami konkrét utalás is van a sorozatban, amiből egyértelműen kiderül. Hiszen mindenkit ez izgat az animében is...Azt megtudjátok mondani, hogy hogyan akadtak először össze? Azt hogy hogyan kezdődött a kettejük kapcsolata. Sajnos nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok rá! Előre is köszönöm!
2011. júl. 2. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ha megnézed (most nem tudom pontosan hogy melyik) 34-35-36. rész minden ki fog derülni, csak üsd be a google-ba és az indavideón megnézheted. :)
2011. júl. 4. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik részben , InuYasha súlyosan megsebesítette Sesshy- t. Rátalált Rin, aki megmentette azzal, hogy folyamatosan vitte neki a kajákat. Eleinte persze nem fogadta el, de aztán ő is belátta. Egy idő után, már hagyta, hogy a közelében legyen, stb. Már itt kezdett megbékélni vele. Aztán látta a lányt holtan és viszonozta a segítséget azzal, h életre keltette. Rin pedig kicsi, és követni kezdte^^
2011. júl. 4. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha fenn van indán akkor megnézni is megnézem, de így már sok minden tisztább! ^^ Megy a zöld pacsi! :D
2011. júl. 4. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
35. részben találkozik Rinnel az a második évad első része :)
2012. jan. 25. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! ^^
2012. jan. 31. 10:15
 10/10 HimeragiYukina válasza:
100%
Nem apa-lánya.:) a Final act utolsó részéből derűl ki, hogy Sesshy udvarol Rinnek.(Kimonókat ajándékoz neki, ott így udvaroltak/udvarolnak) Szerintem nagyon kawaii pár, csak tehettek volna olyan részt a végébe, ahol Rin már felnőtt.
2016. aug. 29. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!