Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézitek a Jóban Rosszbant?

Nézitek a Jóban Rosszbant?

Figyelt kérdés

Szerintetek Bettyt fogják meglőni, vagy kit? 2011.07.01. péntek:

Szilvia összehívja a családi kupaktanácsot, hogy döntéséről tájékoztassa szeretteit. Ám István is nagy bejelentésre készül. Közben a kórház Péter igazgatóságát ünnepli, amikor váratlan vendég érkezik Bettyhez, de senki sem sejti, hogy a nagy boldogság csak pillanatokig tarthat…

Ezt olvastam,és tegnap láttam is az előzetesban, hogy valaki meglő vkit, de nem láttam, hogy Pétert, Bettyt vagy Tamás Atyát lövik meg. Esetleg valaki nem tudja??? Légyszi fontos lenne.

2011. júl. 1. 10:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ne már már megint Ők? Tavaly is ez volt! :S
2011. júl. 1. 10:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Remélem nem hal meg egyiköjük sem. És olyan kár, hogy csak szeptemberben folytatódik.
2011. júl. 1. 10:47
 3/17 anonim ***** válasza:

István bejelentését azt hiszem tudom mi.

nem hiszem, h meg fog halni bárki is, mert nem volt szó senkiről, akit kiirnak a sorozatbol. azért iylen hirek ki szoktak szivárogni hamarabb.

tamásnak nem lenne értelme visszajönnie, ha meghal, bettivel ugyanez. pétert meg ugysem irják ki.

Remééééélem xD

2011. júl. 1. 12:14
 4/17 anonim ***** válasza:
Halász család: Szilvia elmegy Szlávikkal, István meghal, Kristóf külföldre megy, az öcsi meg egyedül marad. :D Ez csak tipp, de szerintem lehetséges, hogy így lesz.
2011. júl. 1. 12:17
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi:D Nagyon remélem, hogy nem fog meghalni Betty vagy Tamás Atya.
2011. júl. 1. 13:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Am 12:14-es, szted mi lesz István bejelentése??? Kíváncsi vok.
2011. júl. 1. 13:35
 7/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok: Istvánnak tüdőrákja van. Pont ma olvastam egy cikket, h a mai részből fog kiderülni.

[link]

itt a cikk

2011. júl. 1. 14:08
 8/17 anonim ***** válasza:
jeheheee :D kiírják Lilit a sorozatból, szegény kiscsaj feje nagyon irritált. xD
2011. júl. 1. 14:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár kezdődne már. :D
2011. júl. 1. 16:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, a 10:42-es, miért mi volt tavaly, légyszi légyszi leírnád vagy valaki más is jó ha leírva, csak azért mert tavaly még nem néztem rendszeresen. Előre is köszi :)
2011. júl. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!