Nézitek a Jóban Rosszbant?
Szerintetek Bettyt fogják meglőni, vagy kit? 2011.07.01. péntek:
Szilvia összehívja a családi kupaktanácsot, hogy döntéséről tájékoztassa szeretteit. Ám István is nagy bejelentésre készül. Közben a kórház Péter igazgatóságát ünnepli, amikor váratlan vendég érkezik Bettyhez, de senki sem sejti, hogy a nagy boldogság csak pillanatokig tarthat…
Ezt olvastam,és tegnap láttam is az előzetesban, hogy valaki meglő vkit, de nem láttam, hogy Pétert, Bettyt vagy Tamás Atyát lövik meg. Esetleg valaki nem tudja??? Légyszi fontos lenne.
István bejelentését azt hiszem tudom mi.
nem hiszem, h meg fog halni bárki is, mert nem volt szó senkiről, akit kiirnak a sorozatbol. azért iylen hirek ki szoktak szivárogni hamarabb.
tamásnak nem lenne értelme visszajönnie, ha meghal, bettivel ugyanez. pétert meg ugysem irják ki.
Remééééélem xD
2. vagyok: Istvánnak tüdőrákja van. Pont ma olvastam egy cikket, h a mai részből fog kiderülni.
itt a cikk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!