Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak ezekhez hasonló anime-k?

Animefan25 kérdése:

Vannak ezekhez hasonló anime-k?

Figyelt kérdés
eddig ezeket néztem és nagyon tetszettek és szeretnék még ilyeneket nézni: Bleach, Naruto, Naruto Shipp,D.Gray man Hellsing Dragonball (Z, GT is), Soul eater több most nem jut eszembe de ezekhez hasonló kéne mind1 ogy felirat vagy szinkron
2011. jún. 27. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Elfen Lied, Highschool of the Dead, Trigun, talán a Vampire Knight, Full Metal Panic megéri a pénzét még..... kb ennyi jutott most eszembe
2011. jún. 27. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi megnézem őket biztos mind nagyon jó :D
2011. jún. 28. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nézz körül : animeaddicts.hu

Több mint 450 animét láttam ezért nem tudok most így hirtelen egy-kettőt kiemelni neked :D

Mivel nincs két egyforma ízlésű otaku ezért nem tudunk 100%-ig neked tetszőt ajánlani.

Viszont ajánlok valami nagyon szupert :D [link] - itt jelöld be azokat a műfajokat amik érdekelnek majd keresés. Megnézés előtt egy rövid ismertetőt is megtudsz nézni. Az oldalon témák közül is lehet választani.

2011. jún. 28. 01:37
 4/5 A kérdező kommentje:
waa te tényleg otaku vagy egyszer énis ilyen elszek :D
2011. jún. 30. 02:10
 5/5 A kérdező kommentje:
megnéztem mindet ikvéve vampire knight nagyon tetszettek köszi még1x
2011. júl. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!