Mi a véleményetek a Hanna gyilkos természet c. filmről?
Nekem érdekes volt,sokat nevettem is rajta,meg el is szörnyülködtem.Nagyon beleéltem magam Hanna helyébe,meg igazából.. a vidámpark az olyan titokzatos volt,elhagyatott.. de hogy egy lány hogy tud megölni ennyi embert,mikor látszott,hogy érzések vannak benne?
És az állítólagos apa..az Erik..hogy tudta a Hannát így kiképezni..és ez a kísérletes dolog is érdekes.Aki szimpatikus volt a filmben az talán Marissa.Azért is ő volt szimpatikus,mert nagyon jól játszotta a szerepet,erős nőnek tűnt:)
Szóval szerintem jó film.Sokat lehet nevetni rajta,de el is lehet rajta gondolkozni.
Nekem nagyon tetszett, főleg az, hogy Hanna egy erős lány (fizikailag) szerepét játszotta.
A végéről hiányoltam pár dolgot. Pl, hogy mi lett Hannával. Hogy kikkel fog élni vagy ilyesmi. Meg persze azt sem tudtuk meg, hogy mi lett azzal a családdal akivel megismerkedett Hanna.
Érdekes film volt az alap történet nagyon hasonlított a Sötét Angyal sorozatéra.
Viszont a kivitelezés teljesen egyedi.A néző is olyan sivárságot lát csak,mint amilyen Hanna lelke.
A Chemical Brothers zene,néha csak zaj,szintén alátámasztja a szereplőt.
Bár a film tempója szerintem nem kiegyensúlyozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!