Hogy csináljak jó filmet?
Mi kell hozzá?
Mi legyen a történet?
Mien kategória?
Hogy fogjak hozzá?
Előre is kössz mindent!
Hát elöször is azt kéne tudnunk hogy milyen filmet akarsz csinálni?
Ilyen 1-2 maximum 5 perceset vagy már valami komolyabb félórás, órás filmet?
Pld:
Reszkessetek betörők,
Legenda vagyok,
Mickey Egér,
Rocky,
Shrek,
Stb.!
Ilyenek!
Legyen bármi csak sikeres legyen és pénzt hozzon!
Hát az ilyenek mint a shrek meg a Mickey egér animácios filmek azekhez nagyon jo számitogépekre van szükség. Nem hiszem hogy egy átlagos embernek lenne pénze rájuk.
Ugyanúgya Reszkessetek betörők meg a többihez is elég komoly kameráket használtak. Ezeket se könnyű bezserezni.
Na meg még kellenek szinészek.
Ha ez lenne az első filmed és nincs tul sok pénzed a felszerelésre akkor ajánlom hogy csak egy kis kézikamerával csinálj 10-15 perc kis humoros(vagy akármilyen filmet) Aztán áruld a haverjaid közt.
A bevételböl már jobb felszerelést tudsz venni, van már egy kiss tapasztalatod is hát jobb filmet is tudsz csinálni. Annak a bevételéböl ezt megint megcsinálod és igy tovább és igy tovább.Lehetetlen egyböl Titanik bevétalű filmeket csinálni kezd kicsiben aztán haladj ezen az úton.
Kössz nagyon!
Esetleg mi legyen a történet?(Vígjátékhoz?)
Hát történetben mér nem tudok nagyon segiteni arra nics nagyon ötletem. Kisseb kabaréjelenet például két vak barátsága(igen tudom szerintem se hangzik valami jol hátha neked valami viccesebb jut eszedbe).Ebbe néhány ismertebb viccet is beleszöhetsz( Két vak ül egy padon.
Egyik tüsszent eggyet erre másik megszolal: nekem is nyiss egy sört)
Esetleg csinálj kisseb sorozatokat. Rengeteg vigjáték sorozat van ami egy átlagos családot figuráz ki. Esetleg te is csinálhatsz eggyet.
És visszatérve kicsit a bevétel témára: elég nehéz lesz az elsö bevételt megszerezni,de ha azt mondod a haveroknak hogy karriert akarsz csinálni ebböl (és minden egyes belépö mellé jár egy üveg sör) akkor biztos leszek benne hogy ki fognak segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!