Kinek osztanátok rendezőként az új Abigél film főbb szerepeit?
Bánfalvy Ági rendezi meg az Abigél nagyjátékfilmet, eddig még nem tudódott ki, hogy kik kapják a szerepeket. Ti kiket javasolnátok? Az én névsorom:
Torma Gedeon: Haumann Péter
Kőnig: Rudolf Péter
Zsuzsanna testvér: Schell Judit
Kalmár Péter: Csányi Sándor
Erzsébet: Venczel Vera
Truth: Rátonyi Hajni
Gigus: Egri Kati
Hajdu: Zsurzs Kati
(az utóbbi három az eredetiben mint diák szerepelt, és Bánfalvy nekik most a tanári karban szán szerepet, ahogy nyilatkozta).
Vitay Gerogina: Trokán Nóra
Vitay tábornok: Gáspár Sándor
Horn Mici: Udvaros Dorottya/Kováts Adél
Kuncz Feri: Szente Vajk
Jancsó Miklós "Nekem lámpást adott a kezembe az Úr Pesten" című filmjében debütált szereplőpáros. Mucsi Zoltán és Scherer Péter alakította. Azóta kevés olyan magyar film volt, amibe ne kerültek volna be valamilyen formában.
Valójában ez egy vicc volt, mivel ha valahova, akkor az Abigélbe nagyon nem passzolnának.
Hogy valami komolyabbat is mondjak. Ilyen film Cserhalmi és Eperjes nélkül elképzelhetetlen. (Azt hiszem itt is inkább csak cinikus vagyok, bár színészként kedvelem őket.:)
Eperjes akár mondjuk a tábornok szerepében el tudnám képzelni. Cserhalmit annyira nem ismerem, persze tudom ki ő, de a munkásságát annyira nem.
Mucsi és Scherer is kb így vannak nálam, tudom kik ők, de sok filmet/darabot nem láttam tőlük. Persze ez nem jelenti, hogy rosszak lennének :)
Valamennyire egyetértek a kérdezővel a szereplőket illetően, a saját névsorom viszont az alábbi:
Torma Gedeon: Huszti Péter/Reviczky Gábor/Koltai Róbert
Kőnig: Rudolf Péter
Zsuzsanna: Nagy-Kálózy Eszter/Peller Anna
Kalmár Péter: Hujber Ferenc
Erzsébet: Venczel Vera
Truth Gertrúd: Borbás Gabi
Gigus tanárnő: Bencze Ilona
Hajdu tanárnő: Básti Juli
Vitay Georgina: Kántor Kitty/Szabó Kitti
Vitay tábornok: Rékasi Károly
Horn Mici: Udvaros Dorottya/Pokorny Lia
Kuncz Feri: Pindroch Csaba
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!