A Tüskevár új változata elkészült már?
Figyelt kérdés
Hol lehetne letölteni?2011. jún. 24. 10:26
1/3 anonim válasza:
Vagy tíz éve készülget, de hogy mikor lesz kész, azt nem lehet tudni. Egyébként az elsőt, az eredetit láttam, az nagyon jó volt. Nem tudom, mikor lesz Téli berek film. Ma nem ezek a filmek fontosak a gyártóknak, mert nincs bennük sok pénz. Kiváló magyar természetfilmeket se vetitenek, akció- és fantasy (Hollywood) a fontos, nem ez.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes rá várni... a filmgyártás összeomlott, a közmédiát összevonták, pénz nincs, a főszereplő közben felnőtt. Szerintem kasza.
3/3 anonim válasza:
Még néhány moziban vetítik. Érdemes nagy vásznon megnézni, mert ezért készült ez a mozifilm.
A DVD valószínűleg júniusban, a nyári vakáció kezdetére fog megjelenni sok extra tartalommal, érdemes lesz megvásárolni.
Letölteni legálisan még nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!