Most a Szilvia a Jóban rosszbanba megint megcsalja az Istvánt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:07
1/12 anonim válasza:
Nem.
De gondolom téged megcsalt az intelligenciád kategóriakeresésnél. Erre találták ki a Szórakoztatás kategóriát, a Családi kapcsolatok másra van.
2/12 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
4/12 anonim válasza:
Ne bántsátok, lehet, hogy automatize írt ide, mert ezt használja a legtöbbet. Egyébként a kérdésre nem tudom a választ :)
5/12 anonim válasza:
szerintem nem, de hamarosan megint meg fogja
6/12 A kérdező kommentje:
21:19: Köszönöm! Még jó hogy vannak ezen az oldalon normális emberek is! És azért neki mondtam ezt, mert azért raktam ide ki, mert itt normális válaszokat szoktam kapni!!!
2011. jún. 23. 21:21
7/12 A kérdező kommentje:
"szerintem nem, de hamarosan megint meg fogja"
Szerintem is!
2011. jún. 23. 21:22
8/12 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet egy nővel elhitetni, hogy terhes!!!E fölött nem térek napirendre....egyszerűen nem értem...nem értem....:)
9/12 anonim válasza:
tulajdonnevek elé nem kell névelő.
Amúgy meg elegem van Szilviából. István meg egy szánalmas papucs. Bár Jenő is egy csicska, de akkor is ő legalább jófej meg cuki...
10/12 anonim válasza:
én a kisebbik gyereküket nem szeretem, annyira bénán játszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!