Mi a címe azon filmek (legalább) egyikének, mely (ek) re igazak a következő állítások (lent)?
- 5 évnél nem régebben készült
- Már kijött DVD minőségben (valahol a neten)
- Lehetőleg akciófilm(vagy akcióvígjáték)
- A főszereplő(k)nek kiemelkedő képességei(k) vannak (akár természetfeletti)
Előny:
- Speciális effektek
- Ismert színészek
- Jó csajok
Hátrány:
- Romantikus jelenetek
Lehetőleg minél több választ szeretnék kapni. Nyugodtan írd le, ha valami eszedbe jut. Nem muszáj megfelelnie minden kritériumnak.
Előre is köszönök minden hasznos választ (:
Gorilla bácsi (abban naggyon kevés a romantikus jelenet, és az se csöpögős), ez akcióvígjáték, sok jó csajjal xD
Nekem 8
Dumb és Dumber (ez vígjáték, elég régi de befosatóós, sokka ljobb mint a mai vígjátékok)
Rendőrakadémia
Lucyka: Az utolsó 3 filmet láttam. Az első pedig (a trollkodás-gyanús kommentek ellenére is) felkeltette a figyelmemet, azt meg fogom nézni.
Lucyka után válaszoló Válaszoló: Az első filmet láttam. A következő kettő szimpatikus. A negyediken még hezitálok.
Mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltatok, és ennek megfelelően meg is kaptátok a hasznos választ jelző zöld kezecskét.
Várom a további válaszokat.
kém kölykök
zorró (amiben Antonio Banderas van, nem tom hogy írják a nevét)
paldógáz
izé... ha szeretsz olvasni, vagy ha nem akkor is nézd meg ezt: elinaoldala.honlapepito.hu itt van egy sorozat ami folyamatosan készül, de mondjuk ez csak egy tipp lenne ha megunnád a filmeket
én például már nem szoktam tévét nézni csak nagyon ritkán
Nagyon aranyos oldal (:
A Tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!