Hogy fog végződni a Csajok, szilikon ez lesz a paradicsom c. sorozat, ami a Cool tv-n megy?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 21:26
21/29 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy nem lesz folytatása,mert több mint 200 részből áll és a vége az,hogy Cata meghal!De lehet,hogy mégis lesz valami folytatása...nem tudom
22/29 anonim válasza:
valóban több mint 200 részes de ebből Magyarországon csak 167et adnak le és pont ma lesz a vége...
23/29 anonim válasza:
tényleg nagyon durva volt a befejezés, nekem nem tetszeett így, szomorú lettem: ( (pont tegnap volt az utsó rész) :'(
24/29 anonim válasza:
amúgy simán lehetne folytatása.. mondjuk az h kórházba viszik és kiderül h mégsem halt meg túléli.. (mondjuk 5 golyót túlélni..) aztán összejöhetne Titivel :P Jessica meg meghalhatna :D
25/29 anonim válasza:
de sajnos nem lesz folytatás!
Mert Cata meghalt Titi pedig börtönben van!
26/29 anonim válasza:
tuti nem lesz folytatása, ha csak ki nem találnak valamit...
ugyanis a történet valós események alapján történt, emlékeztek Otaviora? benne volt az utolsó részben, mikor Cata elmesél neki mindent és mondja neki hogy akár nyugodtan írjon könyvet az életéről, hát megírta..., keressetek rá neten, fent van minden, tényleg megtörtént esetek vannak a filmben
27/29 anonim válasza:
Dehogy írt könyvet!!!Ennyire nem valós a sztori!
Mert a sori egy best sellet alapján készült,de Octavio nem írt könyvet Catalináról!
28/29 anonim válasza:
nem érted
1. idézőjelbe írtam, tehát nem szószerint kell értelmezni
2. valós sztori, ez biztos ;)
29/29 anonim válasza:
Valós sztori mivel egy Best Seller alapján készült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!