A Vámpírnaplók 1. évadában a 2. részben mi annak a számnak a címe?
Figyelt kérdés
10:45 perctől van :D
köszi
2011. jún. 19. 20:41
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj ha nincs igazam, de a VDben állandóan ezt a zenét nyomatják pl amikor az elején meg a végén van a logó asszem akkor is. Ez ilyen sejtelmes zene :D
Utána van egy zene, amit akkor van amikor Bonnie, Caroline meg Elike beszélgetnek vmi kávézóban de nem az van 10:45-től :) Remélem nem beszéltem hülyeségeket, de nekem az ugrott be, hogy mindig ez van ha épp valami hihetetlen történik :D szegény metike amúgy akkor :D
2/4 A kérdező kommentje:
de amiről én beszélek az az amikor elena,caroline és bonnie beszélgetnek a kávézóban,az egy gyors zene és az 10:45-től van,hidd el nekem, a sorozatból néztem ki hogy melyik percnél van.. :)
2011. jún. 20. 18:16
3/4 anonim válasza:
Nekem 10:45-kor Stefan éppen matt elől bújkál és szegényke betéved a véradószobába. Lehet más verzió van letöltve nekünk :)
Amúgy nem tudom fejből, sok honlapon fent van percre pontosan hogy melyik részben mikor melyik zene volt, guglizz rá :)
4/4 A kérdező kommentje:
lehe,hogy másabb :) köszii :)
2011. jún. 21. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!