Manócska'90 kérdése:
Van olyan honlap, amin meg lehet talalni a filmek szoveget? Angolul is jo, sot!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eloszor is elnezest mindekitol, hogy ekezetek nelkul irok, de nem hoztam magammal kulfoldre a laptopomat.
Az a helyzet, hogy van egy par mondat, amire szuksegem lenne egy filmbol. Leirtam meg otthon, de sajnos ott is felejtettem es most nagyon kene. A Holgyvalasz (a Richard Gere-es verzio, nem a 90-es evek beli) cmiu filmben volt egy resz, amikor Beverly Clark (Susan Sarandon) elmondja, hogy szerinte miert hazasodnak az emberek.
Elore is koszonom a segitsegeteket!
2011. jún. 19. 19:49
1/5 anonim válasza:
We need a witness to our lives. There's a billion people on the planet... I mean, what does any one life really mean? But in a marriage, you're promising to care about everything. The good things, the bad things, the terrible things, the mundane things... all of it, all of the time, every day. You're saying 'Your life will not go unnoticed because I will notice it. Your life will not go un-witnessed because I will be your witness'.
2/5 A kérdező kommentje:
Ooooohhhhh, imadlak, akarki is vagy! Koszonom, koszonom, koszonom!!!!!!
2011. jún. 19. 19:54
3/5 anonim válasza:
Köszönöm, szeretem az ilyen eredeti kérdéseket, kész felüdülés a sok ostobaság között.
4/5 anonim válasza:
így igaz, az ilyenekre kedve van válaszolni az embernek :D
5/5 A kérdező kommentje:
Hat szivesen :)
2011. jún. 19. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!