Csak én nem tudom értékelni a vígjátékok poénjait és fapofával ülöm végig az összeset?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem tetszik maga a film, egyszerűen csak nem tudok rajta nevetni.2011. jún. 18. 20:47
1/8 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok. A Horrorra Akadva c. és az Ace Venturán tudok nevetni egyedül is. De pl a Másnaposok c. filmet végignéztem de vagy ha 2x nevettem rajta akkor sokat mondok. Pedig a film az jó , jó a története, színészek stb..De nem tudtam nevetni rajta. :/
Velünk lenne a baj?
De azt észrevettem, ha csoportosan nézünk filmet akkor nevetek a vígjátékokon.
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos velünk van a baj...Pedig van humorom, de nekem még csoportos filmnézés közbe se nagyon megy
2011. jún. 18. 21:08
3/8 anonim válasza:
szerintem ezzel mindenki, vagy legalábbis elég sokan vannak így. vígjátékot csak többen lehet élvezni, egyedül senki se röhög rajta..
4/8 anonim válasza:
de... én röhögök egyedül is ha jó,van hogy egy egy jelenetet visszatekerek vagy 10x és mind a 10x kiesek a székből annyira szakadok :)
5/8 anonim válasza:
a legtöbb film amit vígjátéknak neveznek azokon én se nevetek
a horrorra akadva filmekben voltak olyan poénok amiken tényleg tudtam nevetni meg a Tapló Télapó
kár hogy ilyen jellegű poénok nem sok filmben van.
6/8 anonim válasza:
A Csupasz pisztolyon sem tudsz nevetni? A Top secret-et láttad?
7/8 anonim válasza:
Van amelyiken én se tudok nevetni.
8/8 anonim válasza:
A 'Gyalogg galopp'-on én special megszkadtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!