Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A született feleségek 5....

A született feleségek 5. évadát honnan tudom letölteni ingyen? És írnátok nekem oldalakat ahonnan filmeket játékokat lehet letölteni?

Figyelt kérdés
a ztracker-t ne írjátok az már megvolt.. :D
2011. jún. 17. 21:56
 1/6 anonim válasza:
nCore ;)
2011. jún. 18. 02:41
 2/6 anonim ***** válasza:

szf5:

sorozatokingyen

amúgy

cinemastore

meg egy csomó warez oldal

2011. jún. 18. 02:51
 3/6 anonim ***** válasza:

mindenképp letölteni szeretnél? mert a sorozatokat nézheted online is: www.sorozatokonline. hu v www. onlinesorozatok.hu

én is igy szoktam nézni őket ( a szuletett feleségeket is) és nem foglal helyet sem a gépben.

2011. jún. 18. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha online nézed, akkor is letöltöd, csak legfeljebb nem tudsz róla.

Ilyenkor egy meghatározott temp könyvtárba menti, ahonnan később, pl. ha bezárod a böngészőt vagy egyéb alkalmakkor törli az ideiglenesen letöltött fájlokat.

Ugyhogy e tekintetben nincs igazán különbség letöltés és online megtekintés között. Bár sokszor az online megtekintésre feltöltött videók rosszabb minőségűek, mert a server átkonvertálja őket (pl. flv-be). Illetve a feltöltők is sokszor igyekeznek kisebb méretű, hamarabb feltölthető formában az online tárhelyekre tölteni a videót. Persze előfordulnak normál minőségű xvid formátumok is (a divx web player-nél pl.). De azért BlueRay-Ripekkel ritkán találkozhatunk még online.

2011. jún. 18. 23:42
 5/6 A kérdező kommentje:
igen letölteni szeretném :)
2011. jún. 20. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
és úgy hogy egybe az 5.évadot nem külön-külön részenként :)
2011. jún. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!