A született feleségek 5. évadát honnan tudom letölteni ingyen? És írnátok nekem oldalakat ahonnan filmeket játékokat lehet letölteni?
szf5:
sorozatokingyen
amúgy
cinemastore
meg egy csomó warez oldal
mindenképp letölteni szeretnél? mert a sorozatokat nézheted online is: www.sorozatokonline. hu v www. onlinesorozatok.hu
én is igy szoktam nézni őket ( a szuletett feleségeket is) és nem foglal helyet sem a gépben.
Ha online nézed, akkor is letöltöd, csak legfeljebb nem tudsz róla.
Ilyenkor egy meghatározott temp könyvtárba menti, ahonnan később, pl. ha bezárod a böngészőt vagy egyéb alkalmakkor törli az ideiglenesen letöltött fájlokat.
Ugyhogy e tekintetben nincs igazán különbség letöltés és online megtekintés között. Bár sokszor az online megtekintésre feltöltött videók rosszabb minőségűek, mert a server átkonvertálja őket (pl. flv-be). Illetve a feltöltők is sokszor igyekeznek kisebb méretű, hamarabb feltölthető formában az online tárhelyekre tölteni a videót. Persze előfordulnak normál minőségű xvid formátumok is (a divx web player-nél pl.). De azért BlueRay-Ripekkel ritkán találkozhatunk még online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!