South park 14. évad 6. rész végén mi a tanulság?
Ha tudod írd le!
Ha nem tudod akkor írd oda, hogy szerintem a tanulság: ....
Köcsög muszlimok!
Ez a híres betiltott mohamedes rész!
Az alkotókat halálosan megfenyegették a buzeráns muszlimok!
Tudom kik a muszlimok, és nem a South park miatt hívom őket buzeránsoknak!!!
De kérlek, most ne erről vitázzunk.
Valamit a filmről? Vélemények, hogy mi lehet a tanulság?
Csak mert olyan k*baszott hülyék és még terjeszti is a hülyeségüket!! Másokra kényszerítik a vallásukat és nem képesek békében élni másokkal!
Allah allah, és akkor bumm. Felrobban egy bomba és gyerekek apjai halnak meg. Hülyeség, ezek nem normálisak...
Hát, de épp ez az, hogy nem ábrázolták mohamedet. :D
Ki volt takarva. Ez olyan mintha egy alsógatyás emberre mondanád, hogy 18+ mert ő meztelem csak a ruha takar valamit.
Ne már! Akkor a strandon nem is lehetnének gyerekek. Szóval hülyeség ez a muszlimok részéről!
Igen, mivel az arabok csinálták a műsort. Viszont a "censored" dologgal is valamilyen szinten ábrázolták, de ebbe ne menjünk bele, látom nem érzed a súlyát...
Azért azt szerintem neked is be kellene vallanod, hogy ez az alsónadrágos történet amit itt írtál egy abszurd témába nem vágó hülyeség. Nekik van egy hitük, kultúrájuk, ebbe ez fér bele. Nekem is van, nekem meg példának okáért az nem fér bele, hogy lerománozzák a székelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!