Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan lehet letölteni vagy...

Honnan lehet letölteni vagy megvenni ezeket a filmeket dvd-n? Többi lent részletesen.

Figyelt kérdés

Torrent oldalakon már próbáltam kicsiken és nagyokon is(pl .bithorlo,ncore,bithouse, stb)de nem találtam.De megvenni sem tudom,mert már mindenhol kerestem pl dvd-tékákban,stb de nem sok sikerrel jártam.

Ezeket a filmeket keresem:Felfordulás vagy Ősrobbanás(Silent Killer,2004)-Joe lando a főszereplő

Tüzes jég(Icebreaker,1999)-Sean Astin a főszereplő

A védelem bére,Álmatlanul-Mindkettőben Stephen Baldwin a főszereplő.

2011. jún. 14. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:

DC++-on próbáld.

Egy kis utánajárás után (hogy melyik a megfelelő hub arra, amit te akarsz) olyan ritkaságokat tud találni az ember, hogy az hihetetlen. Én pl. olyan demolemezt szedtem le, ami már az adott együttesnek sem volt meg, mert elveszett a stúdióból a felvétel, nekik meg valahogy elkallódott (egy ismerősöm zenekarának első demójáról volt szó). Azóta is rejtély, hogy hogyan volt meg az valakinek. A filmeknél ugyanez a helyzet. Sokszor nagyon lassan jönnek le a dolgok, de legalább be lehet szerezni a ritkaságokat.

2011. jún. 14. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!