Vámpírnaplók! Vajon lehet-e (majd) valami Katherine és Elijah között?
Figyeljetek, teljesen igazatok van, csak arról megfeledkeztetek, hogy Elijah halott. Tudom, ez nem sok midnenben gátolja a dolgot, fel lehet éleszteni, de úgy tűnik Klaus egy igen speckó kis helyre zárta be xD
Amúgy remélem vki kihúzza szegényből azt a karót. Wáá de az nagyon nagy volt, amikor Elena kihúzta és mivel közben Elenáé lett a ház, ő nem volt behívva. Már kíváncsi voltam, mi van akkor, ha egy vempájör nincs behívva és vhogy bekerül.
Úgy tűnik, nem vagyok egyedül az Elijah-imádatommal xD Első, igen, tudom mire gondolsz, és tudod, mi a válaszom? :) Nincs olyan természetfeletti férfi vagy emberférfi Elena családtagjain kívül, aki ne mozdult volna rá legalább egyszer xD
Harmadik: Tudom, hogy most halott, de mivel a harmadik évad az Elsőké, gondolom feltámasszák csóri szexi öltönyös hapsit, a családjával együtt xD Meg szerintem az Elsők családja lesz csak képes legyőzni Klaust...
Áh, énis remélem azért, hogy feltámasztják mégis szegényt. Bírnám, nem tud semelyik odlalra állni, mert uzgye Klaus megölte, és azért mégis, Elenák meg dühösek rá, mert nem ölte meg Klaust. Max Stefan lenne olyan aranyszívű h megbocsát neki, de ő ugye el van foglalva a gonoszkodással, legnagyobb örömömre :D
Remélem, visszatér az eredeti Petrova, és, hogy feltámasztják az egész családját Klausnak :) De a Vicki-Anna-Jeremy szálra is kíváncsi vagyok amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!