Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mért nincs orra Voldemortnak?

Hejj kérdése:

Mért nincs orra Voldemortnak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 4. részben új testet kap a temetőben, szerintem ott változik meg, nem a horcruxok miatt, mert ott a lelkét hasítja darabokra.
2011. jún. 12. 13:19
 12/16 A kérdező kommentje:
és akkor mi az eredeti alakja? az első, vagy a negyedik részes?? (szerintem az 1.)
2011. jún. 12. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
13:19-es rosszul tudod:D Megint én vagyok, aki írta, hogy a horcruxok miatt ilyen az arca.. Nézd meg, olvasd el.. már az első könyvben is úgy írta az író, hogy fehér arc, keskeny szem és nem volt orra, csak az orrnyílás! Úgyhogy nem a 4. részben a temetőben lett olyan. Amúgy kérdező: az eredeti alakja, az rendes emberi alak (kb mint a filmeben, a második részben.. ) sötét haj sötét szem, rendesen, mint mindenki másnak... csak közben ahogy egyre sötétebb varázslatokkal került szembe, egyre jobban eltorzult.
2011. jún. 13. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
és a 4. rész elején mivolt az a kis nem is mondom miylen alakja? :D
2011. jún. 13. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a lelkének egy darabja volt. Már nem emlékszem honnan került elő:S és ugye ott a temetőbe testet öltött, azért kellett az a "rituálé", hogy a lelkének teste is legyen.
2011. jún. 13. 17:14
 16/16 Torpetipi válasza:
Mert kétéltű
2011. júl. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!