Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vámpírnaplók című sorozatból...

A Vámpírnaplók című sorozatból melyik Ősvámpír jön be jobban?

Figyelt kérdés
Elijah vagy Klaus? Véleményeket is kérek :)
2011. jún. 10. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Elijah :D

az utcsó pár részben egész szimpi lett számomra :D

Klaus tök pedig tök ronda sztem :D

2011. jún. 10. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Klaus! Imádom a szexi akcentusát!:)
2011. jún. 10. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző: Számból vetted ki aszót :)

Klaus 4ever :D

Naggyon cuki akcentusa van, szép is, meg kellőképp gonosz :D

És szerintem egy Ősvámpír legyen is gonosz. Elijah meg ha megígért valamit, azt tartsa meg. H lehet akkora barom, hogy hitt Klaus-nak? :D Ki kellett vna nyírnia a 21. részben, akkoris, hogyha én szeretem, mert wáá akkor nem az Ősökről szólna a 3. évad. Nekem nem tetszik ez a szál annyira, maradhatna ajó, régi Damon-Stefan-Elike-Katherine szál :D Elike meg meghalhatna, nem azért, nem bírom a fejét xD

2011. jún. 11. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
egyértelműen Klaus :) én is imádom az akcentusát és szerintem nagyon szexi :D
2011. jún. 11. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Még egyszer Klaus.:) Tök jól néz ki, meg Elijah-t a vége felé már nem szerettem, igaza van az előzőeknek, ha megígér valamit, azt tartsa is be.
2011. jún. 12. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
semelyik :)))
2011. jún. 12. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Elijah:)
2011. jún. 12. 17:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem Elijah a favorit, mert látszik rajta, hogy neki Klausszal ellentétben sokkal több érzelme van. Hisz Klaus pont ezzel zsarolta, mikor a családját megemlítette :) Na és ahogy ránéz Katherine a visszaemlékezésekben, meg ahogy Elenára a jelenben... igaz, azt mondta, nem hisz a szerelemben, de én nem hiszek neki :p Látszik, hogy szerelmes a hasonmásokba... xD
2011. jún. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!