Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilighttal hogy vagytok?

Twilighttal hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Eleinte bejött, de azután elveszítette a varázsát... Nem tudom, szerintem abból lett elegem, hogy egy csomó rajongó még csak nem is olvasta a könyvet, de hogy imádja, meg milyen jó, miközben a film egy nagy rakás pacilepény ;) És mikor már a csapból is ez folyt, elegem lett...

Azt hiszem, abban, hogy elidegenedtem tőle, hogy elkezdték játszani a Vámpírnaplókat, és az jobban tetszett...

Egyrészt van benne erotika, vér, izgalom, és sosem tudod, épp mi következik...Másrészt ott van a koppintós rész is, aminél sokan azt hiszik, a VD ócska Twilight utánzat, de épp fordítva van. :) A könyv nem valami nagy szám a VD_nél, de Meyer onnan merített ihletet, és nem megálmodta, ahogy korábban nyilatkozta :)

2011. jún. 10. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
ja, én is igyvagyok. előszöt a twilightot olvastam, de nem volt valami nagy szám... aztán jött a VD na azt imádom!!!!
2011. jún. 10. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Óóóó, kérdező, velem, is így volt :D

Kezdetben ííímádtam, Team Edward voltam és a fórumokon közelharcot vívtam a Jacobosokkal és az anti-twilightosokkal. Tvájlájtos pólókban jártam és ötezerszer olvastam a könyvet, miközben ment a film. Igazi megszállott rajongó voltam, de a javából.

Aztán jött a megvilágosodás. egy jóakaróm elküldütt nekem egy VD linket e-mailben, hogy tudj,a hogy bírom az ilyen vámpíros cuccokat, pillantsak be ebbe. Ez akkor nyár végén volt, mielőtt az rtlen elkezdték magyarul adni. Nem kell mondanom, két nap alatt végignéztem az első évadot angolul,, felirattal, majd péntekenként szinkronnal.

Most ott tartok, hogy kb öt hónapja a Robert posztereket felváltották az Ian poszterek, és a galériakönyvespolcomon a twilight helyett a vámpírnaplók kapott helyet :)

Team Damon :D

2011. jún. 11. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy olyan is írjon, aki sosem volt rajongó.

A kezembe akadt könyvesboltban, de összefoglaló és beleolvasás alapján nem tűnt érdekesnek, úgyhogy nem vettem meg és nem is olvastam... Vámpírregényből utoljára úgyis az eredeti Drakula tetszett. Romantikusat se fogyasztok annyit mint tinikoromban.

Egyszerűen nem érdekelt különösebben, de mostanra már nagyon nagyon unom a felhajtást körülötte (bár hála az égnek neten már mintha múlna... vagy én nem járok "olyan" fórumokra.). Illetve van egy eléggé elvetemült rajongói csoport amibe sajnos időnként belefutok (könyvesbolt)... és mivel nem értem mi ez a hatalmas őrület túl gyakran vagyok a céltáblájuk ahhoz, hogy szeressem őket.

2011. jún. 11. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én még a nagy láz előtt olvastam el az első részét, majd ezzel a lendülettel a többit is. Eleinte nagyon tetszett a történet, de végül a negyediket be sem fejeztem, mert képtelen voltam tovább olvasni. Pedig nem sok könyvet adok fel. Annyira unalmas volt... Jó ideig nem is olvastam újabb vámpíros könyvet, de szerencsére, ami eddig a kezembe akadt, az mind sokkal-sokkal érdekesebb volt.

Láttam a filmet is. Az első részének. Meg a másodikat láttam a közepéig, mert addig bírtam. Komolyan nem emlékszem, hogy láttam volna még egy ilyen filmet valaha is, aminek ilyen rossz szereplőgárdája lett volna. Mmint ami a főszereplőket illeti. Mert bírtam például a Cullen családot, Bella apját.

Ennek ellenére valamikor rászánom magam, és behozom a lemaradásom. Mert tényleg van bennem egy keserű íz, hogy valamit nem fejeztem be.

De a lényeg az, hogy én nem értem ezt a nagy Twilight lázat. Ezerszer jobb, izgalmasabb könyveket tudok. Meg nálam a vámpírok nem csillognak a napon.

Nálam is a Vampire Diaries a nyerő.:) Team Damon!:)

2011. jún. 12. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
aha én is! olyan uncsi... nekem főleg a 2. része az amin majdnem bealudtam :)
2011. jún. 12. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Utálom az alkonyatot.
2011. júl. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!